Site Overlay

Activiteiten

Clubavonden en clubuitjes

Een keer per maand komen we bij elkaar voor een clubavond. Deze avond is meestal op een maandagavond van 20.00u tot 22.00u. Een vast element tijdens deze clubavonden is het bekijken en bespreken van elkaars foto’s. Er is geen algemeen spreker hierbij, maar eenieder mag en kan reacties geven en vragen stellen. Ook hier geld de rode draad, dat we van elkaar leren. Mocht een of ander niet duidelijk zijn, kan er zonder schaamte vragen gesteld worden. Totdat we allemaal begrijpen waar we het over hebben.

Het streven is om tijdens clubavonden aandacht te besteden aan een specifiek onderwerp, zoals portretfotografie, landschapsfotografie of macrofotografie. Dit onderwerp sluit vaak aan bij het eerstvolgende clubuitje zodat de informatie uit de clubavond in de praktijk kan worden toegepast. Soms wordt er een gastspreker uitgenodigd om meer te vertellen over een specifiek onderwerp.

Tijdens de clubuitjes brengen we het de theorie van de clubavond in praktijk. Ook hier is de rode draad “kennis delen” in een ongedwongen sfeer. Samen weten we meer dan individueel en van proberen leert men. We proberen de clubuitjes zo gevarieerd mogelijk te maken met thema’s als Landschappen, Portretten, Macro, Actie of iets heel anders. Iedereen clublid mag en kan natuurlijk ideeën voor een uitje aandragen.